S.C. ENVIROTECH S.R.L. este o societate infiintata in 1999 ca raspuns la cererea pietei de materiale necesare impotriva poluarii. Inca de atunci lucram asiduu la imbunatatirea produselor si serviciilor pe care le furnizam astfel ca putem furniza diverse servicii care ajuta la mentinerea unui mediu curat.

Suntem intr-o dezvoltare continua pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale partenerilor nostrii in cel mai scurt timp posibil si cu cel mai inalt grad de profesionalism.

ENVIROTECH - SERVICII

INCHIRIERE SI INTRETINERE TOALETE ECOLOGICE

Toaletele ecologice portabile sunt ideale pentru amplasarea in locuri unde nu exista acest tip de dotare fixa, parcuri, promenade, pentru santiere de constructii, festivaluri si spectacole in are liber, mitinguri.
Envirotech va ofera spre inchiriere toalete ecologice cu propriile vehicule, importate din Germanie si specializate in acest domeniu.
Personalul este scolarizat cu normele de sanatate in domeniu.
Avantajele dotarii cu grupuri sanitare mobile sunt:

Cabinele ecologice sunt realizate din materiale rezistente la spalare si la actiunea produselor dezinfectante. Se vor respecta intocmai toate tehnologiile de executie in vigoare pentru lucrari de acest gen-pentru fiecare tip de cabina folosita-in scopul asigurarii permanente a conditiilor de igiena, sanatate si de protectie a mediulii pe toata durata inchirierii cabinelor de toaleta ecologice.
Cabinele au asigurata ventilatia interioara si corespund standardelor de calitate astfel incat au avizul sanitar necesar. Optional, cabinele pot avea sistem de autocuratire si dotare cu rezervor de apa si produse dezinfectante, deodorizante si de mentinere a igienei.
Calitatea serviciilor si respectarea tehnologiei de executie si a conditiilor mentionate anterior-este garantata d eprestator-pe perioada contractului. Cabina de toaleta nu este dependenta de sistemul de canalizare si alimentare cu apa al orasului.
Cabinele de toaleta sunt noi si solid ancorate. Sunt dotate cu suport pentru hartie igienica. Obiectele sanitare vor fi mentinute in permanenta stare de functionare, lundu-se toate masurile in acest sens. Cabinele de toaleta au dotarea specifica prevazuta in normele de priectare. Cabinele de toalete sunt importante din Germania, de la firma Thal, solutiile folosite pentru dezinfectarea acestora sunt biodegradabile si nu afecteaza mediul inconjurator.

LAVOARE

Envirotech ofera spre inchiriere lavoare mobile, independente de sistemul de canalizare si alimentare cu apa al orasului. Acestea sunt ideale pentru campinguri, evenimente in aer liber, santiere.
Chiuvetele ecologice sunt dotate cu dispozitiv pentru sapun, dispozitiv pentru prosoape de hartie, cos de gunoi si un dispozitiv pentru apa.
Chiuvetele pot fi folosite de catre 2 persoane concomitent.

PISOARE

Pisoarele mobile sunt usor manevrabile si ofera o solutie rapida si civilizata pentru folosinta barbatilor. Pisoarele pot fi folosite simultan de 4 persoane.
La cerere pot fi delimitate, pentru intimitate, de garduri mobile prevazute cu mesh de culoare inchisa.
Pentru igiena, la 4 bucati pisoare poate fi amplasat un lavoar. Pisoarele sunt dotate cu podea antiderapanta.

SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENTE

Envirotech ofera suport logistic complex pentru organizarea diverselor evenimente.
Acesta este format din:

VIDANJARE

Envirotech presteaza servicii de eliminare a deseurilor si a apelor uzate, servicii de vidanjare cu autospecializate autorizate si desfundare a retelelor de canalizare cu autoutilitara de tip "WOMMA".

SERVICII DE TRANSPORT APA POTABILA CU CISTERNE SPECIALIZATE

Envirotech ofera servicii de alimentare tancuri, rezervoare cu cisterne cu apa potabila.
Acest serviciu se realizeaza cu cisterne autorizate, acestea sunt din inox alimentar, izoterme, avand capacitatea cuprinsa intre 20 – 25 mc, sunt prevazute cu pompe de refulare de capacitate mare.
Acestea pot deservi comunitatile locale, unitati militare, camine, scoli, evenimente culturale si artistice cat si la organizarile de santier unde nu exista alimentare cu apa curenta.