S.C. ENVIROTECH S.R.L. este o societate infiintata in 1999 ca raspuns la cererea pietei de materiale necesare impotriva poluarii. Inca de atunci lucram asiduu la imbunatatirea produselor si serviciilor pe care le furnizam astfel ca putem furniza diverse servicii care ajuta la mentinerea unui mediu curat.

Suntem intr-o dezvoltare continua pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale partenerilor nostrii in cel mai scurt timp posibil si cu cel mai inalt grad de profesionalism.

ENVIROTECH - PRODUSE

Absorbant natural, biodegradabil pentru hidrocarburi - PETROABS

Acest produs are în compoziţie muşchi de turbă +/- 94% şi apă/diverse +/- 6%. Este folosit la poluări cu produse petroliere, solvenţi, ulei vegetal, biodizel, depoluări de produse petroliere a apelor (dulci, salmastre şi marine) şi a solurilor, refacere ecologică a terenurilor contaminate cu produse petroliere, absoarbe şi încapsulează aproape instantaneu circa 150 produse, curăţiri de tancuri şlamuri petroliere, staţii PECO, ateliere mecanice, incinerare în centrale termice, capacitate calorică: 8.000 Kcal/Kg. Capacitate de absorbţie: de 8 – 12 ori greutatea proprie.
Ambalare: saci de polietilenă de 10 kg.

Baraj absorbant

Rolul principal este de stopare a extinderii poluării pe suprafaţa apei dar şi de absorbţie a poluantului. Este utilizat la poluări cu produse petroliere, solvenţi, ulei vegetal, biodizel. Pot fi lăsate în plutire timp nelimitat, produsul petrolier absorbit mărindu-le flotabilitatea.
Ambalare: balot (1 balot = 4 baraje).
Dimensiune: 20 cm x 3 m
Capacitate de absorbtie: 75 L / buc.

Filtre absorbante

Pot fi utilizate pentru cămine de canalizare apă pluvială şi menajeră, aceste fibre absorbind orice pată de produs petrolier cu care vin în contact.
Dimensiuni: 50 cm x 30 cm x 15 cm;
Greutate: 1,6 – 1,9 kg;
Capacitate de absorbtie: 20 L de produs petrolier.

Baraj de reţinere

Barajul limitator este folosit la reţinerea poluanţilor deversaţi accidental pe apă. Construcţia nu permite acumularea de apă pentru a facilita manevrabilitatea la scoaterea din apă. Tronsonul, care are 5 ML, este pliabil.
Inaltime totala: 650 mm;
Lungimea tronsonului: 5 ml;
Balast: tip lant galvanizat.

Ciorap absorbant

Se poate utiliza pentru prevenirea scurgerilor de la utilaje, dar se poate utiliza şi pe suprafaţa apei, la intervenţii la poluări de intensitate mică. Contribuind la curăţarea şi siguranţa locurilor de muncă, ciorapul se mulează pe colţuri şi alte suprafeţe pentru a preveni şi absorbi scurgerile de produse petroliere. După folosire poate fi refolosit, după stoarcere prin centrifugare sau compresie.
Dimeniuni: 8 cm x 3 m;
Capacitate de absorbtie: 18 L.

Pernă absorbantă

Se foloseşte la prevenirea scurgerilor de la utilaje sau îmbinări ale maşinilor – unelte, la deversări de produs petrolier pe suprafaţa solului. Pe apă se folosesc pentru intervenţie în caz de poluare în scopul absorbţiei produselor petroliere de pe suprafaţa apei.
Dimensiune: 43 cm x 43 cm;
Capacitate de absorbtie: 5,6 L / buc.

Batiste absorbante

Pe apă se pot folosi împreună cu barajul absorbant pentru accelerarea procesului de recuperare a absorbantului. Pe sol se folosesc la prevenirea scurgerilor de la utilaje sau îmbinări ale maşinilor – unelte, se mai pot folosi şi la deversări de produs petrolier pe suprafaţa solului.
Prezintă flotabilitate pe apă chiar şi la saturaţia cu produs.
Dimensiune: 40 cm x 50 cm;
Capacitate de absorbtie: 0,6 L / buc.

Lavete absorbante

Sunt folosite pentru uz industrial, în special în atelierele mecanice. Absorb orice lichid cu care vin în contact, inclusiv produsele petroliere şi cele chimice.
Dimensiune: 38 cm x 30 cm.

Absorbant petrolier "HEGSORB"

Absoarbe eficient produsele petroliere şi substanţele chimice din apă. După saturare pluteşte pe suprafaţa apei fiind uşor de înlăturat. Are în compoziţie fibre celulozice. Este un absorbant biodegradabil pentru produse petroliere, substanţe chimice organice şi uleiuri vegetale.
Capacitate de absorbţie: de 14 ori greutatea proprie.
Ambalare: sac de 9 kg.

Absorbant petrolier pentru acizi "HEGACID"

Este utilizat ca material absorbant pentru reziduuri acide, scurgeri accidentale de acizi. Absoarbe şi neutralizează parţial acizii fără reacţii violente. Produsul saturat poate fi incinerat.
Capacitate de absorbţie: de 6 ori greutatea proprie.
Ambalare: sac de 11 kg.

Kit intervenţie depoluare (OIL ONLY şi UNIVERSAL)

Acesta conţine:

Kit intervenţie depoluare – capacitate de absorbţie 300 L produs petrolier

Acest kit conţine: